У Німеччині невідомі влаштували підпал на залізниці

У Німеччині невідомі влаштували підпал на залізниці

Укрінформ
Через підпал кабелю на залізничній лінії між німецькими містами Бремен і Гамбург рух потягів призупинено або перенаправлено об’їзними маршрутами.

Про це повідомляє перевізник, Deutsche Bahn, передає Укрінформ.

«Через вандалізм маршрут між Загегорн і головним вокзалом Бремена зараз доступний лише в обмеженому обсязі. Це призводить до припинення або скасування послуг міжміського сполучення Deutsche Bahn», - йдеться у дописі.

Проблема стосується швидкісних поїздів ICE із Північного Рейну-Вестфалії до Гамбурга з плановою зупинкою в Бремені.

Компанія сподівається, що до вечора проблема буде вирішена.

Дві пожежі через підпал кабелю сталися вранці у понеділок. Пожежникам вдалося швидко загасити вогонь.

Поліція Бремена виходить з того, що акт був навмисний. Федеральна служба безпеки перевіряє, чи міг злочин бути політично вмотивованим.

Читайте також: У Бельгії затримали сімох осіб за планування теракту

Як повідомлялося, 26 липня, коли в столиці Франції Парижі відкривалися ХХХІІІ літні Олімпійські ігри, мандрівники, які прямували до Парижа, зокрема, на церемонію відкриття, мали враховувати скасування потягів та затримки, спричинені диверсіями й саботажем на залізницях Франції. У суботу рух високошвидкісних поїздів у Франції поступово нормалізувався. Міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманін заявив, що не може виключати причетність іноземних держав до диверсії та саботажу на залізниці напередодні відкриття Олімпіади.

Фото: NordwestMedia TV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-