Сім авіакомпаній скасували рейси до Ізраїлю через зростання напруженості з Іраном

Сім авіакомпаній скасували рейси до Ізраїлю через зростання напруженості з Іраном

Укрінформ
Сім авіакомпаній скасували рейси до Ізраїлю на тлі загострення напруженості у відносинах з Іраном.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

Авіакомпанії Delta, United Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines і Air India скасували всі найближчі рейси до Ізраїлю.

Повідомлення з'явилося після того, як літак авіакомпанії Lufthansa, який прямував з Мюнхена до Тель-Авіва, рано вранці приземлився в Ларнаці на Кіпрі, а потім розвернувся і повернувся до Німеччини через те, що екіпаж відмовився летіти до Ізраїлю.

Авіакомпанія FlyDubai скасувала деякі зі своїх запланованих рейсів, повідомляють ізраїльські ЗМІ.

За повідомленнями, близько 70 000 пасажирів перебувають в аеропорту імені Бен-Гуріона в Тель-Авіві, деякі з них намагаються встигнути на останні рейси з країни на випадок подальших скасувань, а інші скасовують свої рейси через побоювання, що не зможуть повернутися в країну.

Читайте також: Ізраїль підтвердив ліквідацію військового командира ХАМАС Мухаммада Дейфа

Скасування рейсів відбуваються в той час, коли Ізраїль готується до відповіді на вбивства військового керівника «Хезболли» Фуада Шукра в Бейруті і лідера ХАМАСу Ісмаїла Ханії в Тегерані.

Як повідомляв Укрінформ, Верховний лідер Ірану аятола Алі Хаменеї віддав наказ «завдати прямого удару по Ізраїлю» після ліквідації в Тегерані у вівторок вночі політичного лідера ХАМАСу Ісмаїла Ханії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-