Трамп втратив $900 мільйонів після початку виборчої кампанії Камали Гарріс

Трамп втратив $900 мільйонів після початку виборчої кампанії Камали Гарріс

Укрінформ
Вартість акцій колишнього президента Дональда Трампа в його соцмережі Truth Social знизилася на 900 мільйонів доларів після того, як віцепрезидентка Камала Гарріс фактично почала свою передвиборчу кампанію 21 липня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

"Вартість акцій Трампа в компанії Truth Social зменшилася на 900 мільйонів доларів після того, як 21 липня віцепрезидент Камала Гарріс вступила у боротьбу за головну посаду в Білому домі", - йдеться у повідомленні.

Ціна акцій Trump Media & Technology Group – компанії-власника Truth Social – впала приблизно на 23% відтоді, як президент Джо Байден оголосив про відмову йти на другий термін та підтримав висування Гарріс.

До падіння вартість мажоритарної частки Трампа в компанії становила трохи більш як 4 мільярди доларів, тепер же вона опустилась до 3,1 мільярда доларів.

Акції стали інструментом для трейдерів на Волл-стріт, щоб робити ставки на перспективи повернення Трампа у Білий дім, оскільки мережа Truth Social може стати платформою для президентської комунікації у разі перемоги Трампа.

У червні число унікальних відвідувачів мережі Truth Social впало на 38% порівняно з минулим роком, що стало третім місяцем поспіль падіння платформи.

Вартість акцій додатково підірвав їхній розпродаж 1 серпня, на тлі появи опитувань, що показали зменшення шансів Трампа перемогти на виборах у листопаді 2024 року.

Читайте також: Венс виступив на захист суперечливих заяв Трампа про расову належність Гарріс

Як повідомляв Укрінформ, 21 липня Байден оголосив про вихід із президентських перегонів, після чого віцепрезидентка США Камала Гарріс заявила, що вирішила балотуватися на посаду голови держави від Демократичної партії.

Пізніше Національний комітет Демократичної партії ухвалив правила, за якими політична сила обирає свого кандидата в президенти, що дасть змогу вже найближчим часом номінувати віцепрезидентку Камалу Гарріс.

Фото: Pool

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-