Вирок сину Байдена оголосять за тиждень після дня виборів президента США

Вирок сину Байдена оголосять за тиждень після дня виборів президента США

Укрінформ
Федеральний суддя у Делавері оголосить остаточний вирок Гантеру Байдену, сину президента США Джо Байдена, через тиждень після проведення президентських виборів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Washington Post.

Як зазначається, Гантер Байден у жовтні 2018 року придбав револьвер Colt Cobra, яким володів протягом 11 днів.

Прокуроратура стверджує, що під час покупки син президента у письмовій формі збрехав, що не вживає жодних заборонених наркотичних засобів та не є залежним від них, попри те, що на той момент боровся з залежністю від креку.

Суд присяжних визнав його винним за всіма трьома пунктами обвинувачення. 54-річний Гантер Байден не визнав себе винним за висунутими звинуваченнями.

Йому загрожує щонайбільше до 25 років ув'язнення. Хоча ті, хто вчинив злочини вперше, не отримують такого терміну, і незрозуміло, чи присудить йому суддя термін за ґратами.

Читайте також: У Білому домі відкинули можливість помилування сина Байдена, якщо суд визнає його винним

Окрім того, Гантер Байден має постати перед судом у Каліфорнії за окремими податковими звинуваченнями.

Як повідомляв Укрінформ, проти Гантера Байдена були висунуті звинувачення в тому, що він зробив дві неправдиві заяви під час заповнення документів для придбання зброї. Гантер Байден стверджував, що не був залежним від заборонених наркотиків. Його також звинуватили у незаконному зберіганні зброї. Федеральне журі присяжних цього тижня визнало його винним за всіма трьома звинуваченнями.

Фото: WireImage

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-