«Хезболла» атакувала північ Ізраїлю двома безпілотниками, є постраждалі

«Хезболла» атакувала північ Ізраїлю двома безпілотниками, є постраждалі

Укрінформ
Угруповання «Хезболла» у вівторок здійснило удар двома безпілотниками по північній частині Ізраїлю, внаслідок чого шестеро людей були госпіталізовані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

Інцидент стався у північному арабському місті Мазраа у Західній Галілеї. Бойовики «Хезболли» використали для атаки два безпілотники, один з яких був збитий ізраїльськими військовими.

Внаслідок удару щонайменше шестеро людей були госпіталізовані – четверо з них зазнали осколкових поранень, у ще двох виникли гострі панічні атаки. Серед потерпілих - 40-річний чоловік, який перебуває у критичному стані, а також жінка віком 30 років, яка зазнала травм легкого та середнього ступенів, поінформували в ізраїльській національній службі екстреної медичної допомоги Маген Давид Адом.

Там додали, що постраждалий чоловік в момент удару сидів у машині, він зазнав осколкового поранення в голову. Водночас потерпіла жінка, у якої виявили осколкові поранення кінцівок, перебувала біля стоянки.

В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявили, що у вівторок кілька невпізнаних об’єктів прилетіли з Лівану до Ізраїлю. Один із літаючих об’єктів було знищено.

Як пише Reuters, у «Хезболлі» заявили про запуск «рою» безпілотників на два військових об’єкти поблизу Акри на півночі Ізраїлю, а також про здійснений удар по ізраїльській військовій машині в іншому місці.

Джерело у «Хезболлі» повідомило агенції, що «відповідь на вбивство командира Фуада Шукра ще не надійшла».

Читайте також: Росія почала постачання Ірану радарів і засобів протиповітряної оборони - NYT

Як повідомляв Укрінформ, минулого вівторка ізраїльська армія завдала удару по столиці Лівану – Бейруту, в результаті чого загинув військовий керівник «Хезболли» Фуад Шукр.

Наступного дня палестинське угруповання ХАМАС заявило, що у столиці Ірану було вбито лідера руху Ісмаїла Ханію, який прибув до Тегерана для участі в церемонії інавгурації президента.

Пізніше з’явилась інформація про те, що Ізраїль може зазнати кількаденної масованої ракетної атаки з Лівану та Ірану у відповідь на вбивство очільників Хезболли та ХАМАСу минулого тижня.

Фото: Chaim Goldberg/Flash90

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-