Гарріс та Волз вперше разом виступили на мітингу

Гарріс та Волз вперше разом виступили на мітингу

Укрінформ
Кандидатка від демократів Камала Гарріс та її нещодавно оголошений претендент на посаду віцепрезидента США Тім Волз уперше виступили разом на передвиборчому мітингу у Філадельфії штату Пенсильванія.

Про це передає Укрінформ посиланням на CNN.

Гарріс розповіла про повноваження свого партнера, сказавши, що він «буде готовий (до кампанії) у перший же день», а Волз підкреслив, що поділяє з Гарріс демократичні цінності. Він розкритикував кандидата від республіканців Доналда Трампа й викликав на дебати претендента на посаду віцепрезидента від республіканців Джей Ді Венса, заявивши, що «не може дочекатися… якщо він захоче піднятися з дивану і з'явитися».

Волз вкотре повторив свою фразу, яка стала популярною, назвавши Венса та інших республіканців «дуже дивними».

«Я повинен сказати вам, вказати на одне моє спостереження, яке я зробив. Я просто повинен це сказати – ви це знаєте, ви це відчуваєте, – сказав він, розігріваючи натовп. – Ці хлопці моторошні, і до біса дивні… Це те, що ви самі бачите».

За даними джерел медіаресурсу, Гарріс та Волз були дуже задоволені мітингом.

Читайте також: Гілларі Клінтон прокоментувала оголошення Тіма Волза кандидатом у віцепрезиденти

«Ви бачили сьогоднішній вечір? Це було просто приголомшливо», – сказала Гарріс, розмовляючи з кимось телефоном після його завершення.

Вона також похвалила Волза та його енергію.

З Філадельфії розпочинається п’ятиденна поїздка Гарріс та Волза по різних штатах.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок перед поїздкою до Філадельфії Гарріс оголосила кандидатом на посаду віцепрезидента губернатора штату Міннесота Тіма Волза.

Фото: Andrew Harnik/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-