У Бразилії розбився літак з 62 людьми на борту

У Бразилії розбився літак з 62 людьми на борту

Укрінформ
У п’ятницю пасажирський літак авіакомпанії Voepass Linhas Aéreas з 62 людьми на борту розбився в бразильському штаті Сан-Паулу.

Про це повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

Літак ATR-72 прямував з Каскавела, штат Парана, до Гуарульюса, штат Сан-Паулу, з 58 пасажирами і 4 членами екіпажу на борту. Voepass підтвердила в своїй заяві, що літак, який прямував до міжнародного аеропорту Гуарульюс, розбився в місті Вінхедо.

Поки невідомо, що стало причиною аварії, пише АР.

Державна пожежна служба Сан-Паулу підтвердила в соціальних мережах, що літак розбився в місті Вінхедо, і що вона направила сім екіпажів в район аварії.

Читайте також: У Фінляндії розбився військовий навчальний літак

За даними сайту Flight Radar, літак був на висоті 5 100 км, а потім за дві хвилини впав на висоту 1 200 км, після чого його GPS-сигнал був втрачений.

Виступаючи на заході на півдні Бразилії в п'ятницю вдень, президент країни Луїс Інасіу Лула да Сілва Лула закликав вшанувати хвилиною мовчання тих, хто загинув в авіакатастрофі. Він сказав, що, схоже, всі пасажири і члени екіпажу загинули, не уточнивши, звідки була отримана ця інформація.

Як повідомляв Укрінформ, двоє 20-річних чоловіків загинули в результаті авіакатастрофи легкомоторного літака у полі в графстві Північний Йоркшир, що на північному сході Англії.

Фото: Trevisan Aviation Images/Alamy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-