У Сирії внаслідок атаки безпілотника постраждали кілька військових США - Reuters

У Сирії внаслідок атаки безпілотника постраждали кілька військових США - Reuters

Укрінформ
У Сирії внаслідок атаки безпілотника у п’ятницю кілька американських військовослужбовців зазнали поранень.

Про це агентству Reuters заявив американський посадовець на умовах анонімності, передає Укрінформ.

Спочатку військові США заявляли, що в результаті атаки безпілотника постраждалих не було. Але пізніше з’ясувалося, що кілька американських військовослужбовців все ж таки зазнали незначних травм. Зокрема, дехто постраждав через вдихання диму.

За словами співрозмовника Reuters, жодна з травм не є серйозною, але деякі військовослужбовці також були обстежені на предмет черепно-мозкових травм.

Посадовець додав, що кілька військових перевели в інше місце для подальшого обстеження.

На даний момент жодне угруповання не взяло на себе відповідальність за атаку, однак подібні напади в минулому здійснювали угруповання, що підтримують Іран.

Читайте також: По американській базі в Іраку завдали ракетного удару - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, на північному сході Сирії американські війська були атаковані безпілотником. Атака сталася в п’ятницю, 9 серпня, на полігоні Румалін, де дислокуються війська коаліції, очолюваної США.

Зазначається, що це вже друга атака на американську базу в цьому регіоні за останній тиждень. Щонайменше п'ятеро американських військовослужбовців зазнали поранень під час обстрілу військової бази в Іраку ракетами типу «Катюша» в понеділок, 5 серпня. Пентагон поклав відповідальність за цей напад на підтримуваних Іраном проксі-бойовиків.

Фото: Melissa Sue Gerrits/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-