Росіяни вивели з порту Новоросійська близько 25 бойових кораблів - супутникові знімки

Росіяни вивели з порту Новоросійська близько 25 бойових кораблів - супутникові знімки

Фото
Укрінформ
Чорноморський флот Росії вивів у море з порту Новоросійська близько 25 кораблів. Такого масового виходу не було з червня, коли декілька кораблів перекинули в Азовське море.

Про це повідомила моніторингова група Телеграм-каналу "Крымский ветер" із посиланням на дані супутникової зйомки, передає Укрінформ.

"Станом на 12 серпня (знімок низької роздільної здатності) порівняно з 9 серпня (знімок високої роздільної здатності) зазначається, що приблизно 25 основних надводних бойових кораблів пішли з Військової гавані. Частина цих кораблів перебувають в акваторії Цемеської бухти. Над цим місцем у момент зйомки були хмари, тому точний підрахунок ускладнений", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У севастопольській гавані помітили великий російський десантний корабель - ЗМІ

Зазначається, що такого масового виходу в море не спостерігалося з червня, коли декілька кораблів росіяни перекинули в Азовське море.

Раніше Укрінформ повідомляв, що Чорноморський флот РФ зосередив усі серйозні бойові одиниці у Новоросійську. У ВМС України зазначають, що притулок для російських кораблів у Новоросійську стає доволі умовним, тому що українські дрони діставатимуть і туди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-