BMW відкликає 1,36 мільйона авто у Китаї через несправність подушок безпеки

BMW відкликає 1,36 мільйона авто у Китаї через несправність подушок безпеки

Укрінформ
Німецький автовиробник BMW і його підприємство в Китаї через потенційні ризики, пов’язані з подушкою безпеки водія, відкликають на китайському ринку разом 1,36 мільйона автомобілів, вироблених у КНР та імпортованих із Німеччини.

Про це йдеться в повідомленні Державної адміністрації Китаю з регулювання ринку, передає Укрінформ.

Відкликання стосується автівок усіх моделей, випущених із 2003 по 2017 роки, в яких встановлені подушки безпеки водія Takata виробництва китайської компанії Joyson Electronics.

BMW Brilliance Automotive, спільне підприємство німецького автогіганта з китайським партнером, відкличе 598 496 авто китайського виробництва, а BMW China Automobile Trading, продавець вироблених у Німеччині автомобілів, відкличе 759 448 імпортованих до КНР автомобілів.

У повідомленні йдеться, що для транспортних засобів, у яких після перевірки буде підтверджено наявність дефектів, компанія BMW безкоштовно замінить передню подушку безпеки водія, щоб усунути загрозу його безпеці.

Читайте також: Tesla відкликає понад 1,8 мільйона автомобілів через проблему з капотом

Як повідомляв Укрінформ, німецький виробник автомобілів BMW відкликає понад 291 тис. позашляховиків у США, оскільки вантажні рейки всередині кузова авто можуть від'єднатися під час аварії, збільшуючи ризик травмування.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-