Кількість постраждалих унаслідок пожежі на колесі огляду в Німеччині зросла до 65

Кількість постраждалих унаслідок пожежі на колесі огляду в Німеччині зросла до 65

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ німецької землі Саксонія уточнило кількість постраждалих під час пожежі на оглядовому колесі поблизу Лейпцига напередодні ввечері.

Про це відомство інформує у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«Аварія на фестивалі Highfield поблизу Лейпцига із 65 постраждалими стала драматичною подією для багатьох людей, але, на щастя, трагедії вдалося запобігти», - йдеться у дописі.

За інформацією міністерства, служби екстреної допомоги та, перш за все, люди на місці дуже швидко діяли минулої ночі, щоб надати допомогу всім, хто того потребував.

За даними газети Sueddeutsche Zeitung, 16 осіб перебувають у лікарнях, у тому числі четверо з опіками та одна людина з травмою від падіння. Кілька постраждалих, у тому числі рятувальники та щонайменше четверо поліцейських, мали бути обстежені на предмет можливого вдихання диму.

Читайте також: У Києві після обриву тросу на канатній дорозі перевіряють «Колесо огляду» на Подолі

Як повідомлялося, під час фестивалю, на якому були присутні тисячі людей, згоріли 2 із 24 гондол колеса. Це сталося близько 21:00 суботи. За попередньою оцінкою, матеріал під атракціоном спалахнув «невідомим чином», вогонь перекинувся на гондолу.

Розслідування триває.

Фестиваль у Störmthaler See - великий рок- і поп-фестиваль у Німеччині.

Фото: -/spm-gruppe/dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-