Протести через зґвалтування та вбивство лікарки в Індії: медики відмовилися припинити страйк

Протести через зґвалтування та вбивство лікарки в Індії: медики відмовилися припинити страйк

Укрінформ
Тисячі індійських молодших лікарів у понеділок відмовилися припинити протести, які проходять у країні після зґвалтування і вбивства лікарки на початку серпня.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

«Наш... сидячий страйк триватиме доти, доки наші вимоги не будуть виконані», – сказав представник протестувальників - молодших лікарів медичного коледжу і лікарні, де загинула лікарка.

Групи молодших лікарів у сусідньому штаті Одіша, столиці Нью-Делі та західному штаті Гуджарат також заявили про продовження протестів.

Крім того, ввечері у неділю на знак солідарності із лікарями тисячі прихильників двох найбільших футбольних клубів штату Західна Бенгалія пройшли вулицями Колкати, скандуючи «Ми хочемо справедливості».

Читайте також: В Індії лікарі оголосили добовий страйк через зґвалтування і вбивство колеги

Як повідомлялося, 17 серпня медики в Індії оголосили 24-годинний страйк у зв'язку зі зґвалтуванням і вбивством лікарки-практикантки у Колкаті, столиці штату Західна Бенгалія.

Тіло 31-річної лікарки було виявлене у семінарській залі державного медичного коледжу і лікарні RG Kar у Колкаті 9 серпня. Розтин підтвердив факт сексуального насильства, а у зв'язку зі злочином був затриманий поліцейський-доброволець. Сім'я жертви стверджує, що це було групове зґвалтування і до нього причетні інші особи.

Фото: thenews.com.pk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-