Після атаки БпЛА нафтобаза в Ростовській області горить другу добу

Після атаки БпЛА нафтобаза в Ростовській області горить другу добу

Укрінформ
У Пролетарську Ростовської області після атаки українських безпілотників другу добу горить нафтобаза, внаслідок пожежі постраждали 18 людей, п'ятеро з них перебувають у лікарнях у тяжкому стані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Медізаона» з посиланням на заяви місцевої влади.

За інформацією губернатора Ростовської області Василя Голубєва, в ніч проти 18 серпня безпілотники двічі атакували нафтобазу в Пролетарську, там спалахнули цистерни з дизельним паливом. Влада Пролетарська ввела в місті режим НС, проте стверджує, що загрози поширення вогню на житлові будинки немає.

Для гасіння пожежі використовуються три пожежні поїзди. Напередодні адміністрація Пролетарська повідомляла про вторинні вогнища займання, які ускладнили боротьбу з вогнем.

Читайте також: Нафтобазу у Ростовській області атакували дронами українського виробництва - джерело у ГУР

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 18 серпня дрони-камікадзе українського виробництва уразили нафтобазу «ФДКУ комбінат «Кавказ» в районі н. п. Пролетарськ Ростовської області РФ. «Згадана нафтобаза працювала на ворожий ВПК та забезпечувала діяльність російських окупаційних військ», - нагадали в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-