Хезболла випустила 50 ракет по Голанських висотах в Ізраїлі

Хезболла випустила 50 ракет по Голанських висотах в Ізраїлі

Укрінформ
Ліванське терористичне угруповання «Хезболла» випустило понад 50 ракет по північному ізраїльському місту Кацрін на Голанських висотах.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

За даними ЦАХАЛу, більшість ракет у середу вранці були перехоплені системою ППО «Залізний купол». По місту впало кілька ракет, завдавши значної шкоди житловим будинкам і поранивши одну людину.

Атака сталася через кілька годин після того, як Армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів по складах зброї Хезболли у Лівані.

Хезболла взяла на себе відповідальність за обстріл, заявивши, що випустила кілька залпів ракет «Катюша» по військовій базі на Голанських висотах у відповідь на нічний удар ЦАХАЛу.

Під час іншої атаки в середу із території Лівану у Верхній Галілеї було запущено кілька безпілотників. ЦАХАЛ заявив, що деякі з безпілотників були збиті засобами ППО, а інші впали на територію Ізраїлю.

Читайте також: Внаслідок ізраїльського удару по Лівану вбитий представник палестинського руху ФАТХ

Вночі ізраїльські винищувачі завдали ударів по складах зброї Хезболли у північно-східному ліванському районі Баальбек, який розташований приблизно за 100 кілометрах від ізраїльського кордону.

Як повідомляв Укрінформ, в результаті ізраїльського авіаудару по складах Хезболли у Лівані було ліквідовано Хусейн Алі Хусейна, терориста із ракетно-ракетного підрозділу Хезболли.

Загалом після ізраїльських ударів Хезболла оголосила про загибель п'яти своїх членів.

Фото: Ayal Margolin/Flash90

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-