Після атаки дронів палає військовий аеродром біля Волгограда

Після атаки дронів палає військовий аеродром біля Волгограда

Відео
Укрінформ
У Волгоградській області РФ внаслідок нічної атаки безпілотників виникла пожежа на військовому аеродромі Маринівка, що підтверджується повідомленнями влади, місцевих жителів і супутниковими знімками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода.

Губернатор регіону Андрій Бочаров звітував, що атаку на Маринівку відбито, більшість безпілотників знищено. Проте "внаслідок падіння БПЛА виникла пожежа на території об'єкту Міністерства оборони".

Місцеві жителі викладають фото та відео того, що відбувається, розповідаючи, що чули проліт безпілотників, роботу ППО, стрілянину в районі аеродрому та звуки детонації. Повідомляється, що мешканців військового містечка евакуювали.

Судячи зі знімків NASA, у ніч проти 22 серпня на території аеродрому Маринівка виникло відразу кілька пожеж.

На попередніх супутникових знімках авіабази від 19 серпня було видно майже тридцять військових літаків та вісім вантажівок. За даними Wikimapia, безпілотники могли вразити склад ракет на території аеродрому.

Міноборони Росії стверджує, що вночі над Волгоградською областю збили 13 безпілотників, ще сім знищили над Ростовською, чотири – над Бєлгородською, два – над Воронезькою та по одному – над Брянською та Курською областями.

Читайте також: РПЦ влаштувала молебень біля нафтобази в Ростовській області, що палає четвертий день

Як повідомляв Укрінформ, в результаті операції Головного управління розвідки Міноборони України 16 серпня було завдано удару дронами-камікадзе по військовому аеродрому “Саваслейка” у Нижньогородській області РФ, внаслідок якого знищено 3 літаки і ще 5 пошкоджено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-