Вимагають $2 мільйони і гелікоптер: у Росії ув'язнені захопили заручників у колонії, є вбиті

Вимагають $2 мільйони і гелікоптер: у Росії ув'язнені захопили заручників у колонії, є вбиті

Укрінформ
У колонії суворого режиму №19 Волгоградської області Росії ув'язнені захопили заручників, кількох із них уже вбито, нападники вимагають гроші й гелікоптер.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Настоящее время».

«Під час засідання дисциплінарної комісії засуджені захопили у заручники співробітників виправної установи. Наразі проводяться заходи щодо звільнення заручників. Є постраждалі», – йдеться у заяві ФСВП (Федеральної служби виконання покарань).

За інформацію Телеграм-каналів, ув'язнені вже вбили трьох співробітників. Зокрема ТГ-канал Mash публікує відео з тілами людей у формі ФСВП у закривавленій кімнаті.

Читайте також: У Бєлгородській області РФ танк переїхав машину

За попередніми даними, у захопленні беруть участь чотири особи, у них у заручниках перебувають до п'яти співробітників ФСВП. Видання "Сапа Кавказ" повідомляє, що нападники вимагають два мільйони доларів і гелікоптер.

Загалом у колонії перебувають 1230 ув'язнених. Туди приїхав спецназ, готується штурм. За інформацією Shot, ув’язнені заявили про свій зв'язок із ІДІЛ.

Телеграм-канал Baza пише, що постраждали п'ятеро людей: начальник колонії Андрій Дев'ятов (він нібито перебуває у реанімації); співробітники колонії Роман Пономарьов, Юрій Маврін та Олексій Лигін; ув'язнений Олександр Бойко.

Як повідомлялося, в червні у слідчому ізоляторі №1 Ростова-на-Дону ув'язнені, які називали себе «муджахедами Ісламської держави», також захоплювали в заручники співробітників СІЗО. Пізніше ув’язнені були вбиті під час штурму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-