На музичному фестивалі у Німеччині сталася різанина: троє загиблих

На музичному фестивалі у Німеччині сталася різанина: троє загиблих

Укрінформ
Невстановлений нападник влаштував різанину на музичному фестивалі в Німеччині, вбивши трьох людей й поранивши ще пʼятьох.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише АР із посиланням на місцевих правоохоронців.

“Нападник із ножем вбив трьох людей й важко поранив ще щонайменше пʼятьох на фестивалі в місті Золінген на заході Німеччини”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що нападник невибірково нападав із ножем на людей на центральній площі міста. “У поліції заявили, що зловмисник втік й про нього є дуже мало інформації”, - стверджує АР.

На переконання правоохоронців, зловмисник влаштував кровопролиття сам й у нього немає напарників. “Ніхто не знає, чому стався напад”, - сказав міністр внутрішніх справ регіону Північний Рейн-Вестфалія Герберт Реуль.

Наразі поліція перекрила рух кількома вулицями міста й підняла у небо пошуковий гелікоптер.

Читайте також: У центрі Лондона чоловік із ножем напав та жінку й дівчинку - його затримали

Додамо, що різанина трапилася на “Фестивалі різноманіття”, приуроченому до 640-річчя Золінгена. Він розпочався у пʼятницю й мав тривати до неділі. У рамках фестивалю на кількох сценах, встановлених у центральному районі міста, відбувалися музичні, танцювальні й акробатичні вистави.

Як повідомляв Укрінформ, під час фестивалю Highfield у Лейпцигу на оглядовому колесі сталася пожежа, постраждало кілька десятків людей.

Фото ілюстративне / goettinger-tageblatt.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-