П’ятьох агентів Секретної служби США відправили у відпустку після замаху на Трампа - ЗМІ

П’ятьох агентів Секретної служби США відправили у відпустку після замаху на Трампа - ЗМІ

Укрінформ
Секретна служба США відправила у відпустку щонайменше п’ятьох агентів, включно із головою польового офісу у Піттсбурзі, через розслідування замаху на колишнього американського президента Дональда Трампа у липні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CBS News із посиланням на поінформовані джерела.

У відпустку відправили одного агента з охорони Трампа та ще трьох з офісу у Піттсбурзі, розповіли два джерела у федеральних правоохоронних органах. У матеріалі йдеться, що залишається незрозумілим, чи всі ці дії є дисциплінарними, оскільки агентів регулярно відправляють у відпустку під час розслідувань із різних причин, у тому числі для відновлення психічного здоров’я.

Речник Секретної служби Ентоні Гульєльмі відмовився підтвердити, що агентів відправили у відпустку, заявивши, що не коментує кадрові питання. Однак він сказав, «перевірка виконання місії триває, і ми вивчаємо процеси, процедури і фактори, які призвели до цього оперативного провалу».

Читайте також: У США затримали чоловіка за погрози вбивства Трампа

Гульєльмі додав, що Секретна служба дотримується найвищих професійних стандартів і зауважив, що «будь-які виявлені та обґрунтовані порушення правил будуть розслідуватися Управлінням професійної відповідальності для застосування можливих дисциплінарних заходів».

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня в Пенсільванії під час мітингу на Трампа було вчинено замах, внаслідок якого загинула одна особа, експрезидент дістав незначне поранення правого вуха. Стрільця ліквідував снайпер Секретної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-