Поліція затримала підлітка, який може бути пов'язаний з нападом на фестивалі у Німеччині

Поліція затримала підлітка, який може бути пов'язаний з нападом на фестивалі у Німеччині

Укрінформ
Німецька поліція у суботу затримала підлітка, який може бути причетним до нападу з ножем у місті Золінген на заході Німеччини, внаслідок якої загинули троє людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW.

За словами німецької влади, поліція все ще з’ясовує, чи причетний 15-річний підозрюваний до вчинення різанини на музичному фестивалі.

«Паралельно проводяться різноманітні поліцейські заходи, включно із обшуками у різних місцях», – заявили у поліції Дюссельдорфа.

Зазначається, що наразі проведення слідства і розшук можливих інших зловмисників, так само як і встановлення причин різанини у самому розпалі.

«Згідно зі свідченнями свідків, невідома особа нібито розмовляла із підлітком незадовго до нападу про наміри, які могли б відповідати вчиненню злочину», – поінформував старший прокурор Маркус Касперс.

Затриманого можуть взяти під арешт за те, що він не повідомив про змову щодо скоєння різанини на фестивалі, зазначила німецька влада.

Читайте також: В Іспанії на стадіоні невідомий напав із ножем на дітей, загинув хлопчик

Як повідомляв Укрінформ, ввечері у п’ятницю, 23 серпня, невстановлений нападник влаштував різанину на музичному фестивалі в Німеччині, вбивши трьох людей й поранивши ще пʼятьох.

Нападник невибірково нападав із ножем на людей на центральній площі міста Золінген на заході Німеччини.

Фото: Christoph Reichwein/dpa/picture alliance

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-