У Пакистані впродовж кількох годин два автобуси впали в урвища, загинули 35 людей

У Пакистані впродовж кількох годин два автобуси впали в урвища, загинули 35 людей

Укрінформ
Щонайменше 35 осіб загинули в результаті двох аварій за участі пасажирських автобусів впродовж декількох годин у Пакистані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Independent.

Перша ДТП сталася, коли автобус, який перевозив паломників-шиїтів, які поверталися з Іраку через Іран, злетів в ущелину на південному заході Пакистану.

Внаслідок аварії загинуло щонайменше 12 людей, і ще 32 пасажирів отримали поранення.

За даними поліції в провінції Белуджистан, водій не впорався з керуванням на прибережній трасі, коли відмовили гальма під час проїзду через район Ласбела.

Читайте також: У Малаві автобус врізався у бензовоз, 26 загиблих

Зазначається, що вже за декілька годин ще 23 людини, у тому числі дві жінки та дитина, загинули, коли інший автобус впав у яр в районі Кахута в східній провінції Пенджаб. При цьому ще щонайменше семеро осіб отримали поранення.

Автобус прямував до суперечливого між Пакистаном і Індією регіону, Кашмір, що у Гімалаях, коли впав з мосту в районі Кахута.

Президент Пакистану Асіф Алі Зардарі та прем’єр-міністр Шехбаз Шаріф в окремих заявах висловили свої співчуття у зв’язку з двома аваріями. Вони також закликали місцеву владу забезпечити наданням найкращої медичної допомоги пораненим паломникам.

Як повідомляв Укрінформ, щонайменше 28 паломників із Пакистану загинули та ще 23 постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю автобуса в центральній частині Ірану.

Фото: The Independent

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-