Російським чиновникам наказали видалити службове листування у Телеграмі - ЗМІ

Російським чиновникам наказали видалити службове листування у Телеграмі - ЗМІ

Укрінформ
Російським чиновникам, зокрема, працівникам адміністрації президента та міністерства оборони, прийшло доручення видалити службове листування у месенджері Телеграм.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Baza.

«Російським чиновникам прийшло доручення видалити службові переписки в Телеграм», - йдеться у дописі.

За даними джерел Baza, таке доручення прийшло співробітникам низки силових відомств, а також чиновникам адміністрації президента та уряду РФ. Окрім того, за словами джерел, така вказівка ​​була надана і вищим посадовцям міноборони РФ, а також деяким великим бізнесменам.

Водночас частина опитаних Baza чиновників заявила, що їм вказівки про видалення листування не надходили. Втім, такі вказівки від свого керівництва вони очікують вже наступного понеділка-вівторка.

Читайте також: ЗМІ дізналися нові подробиці щодо затримання Дурова

Раніше, після затримання засновника компанії Telegram Павла Дурова в паризькому аеропорті, французькі ЗМІ з посиланням на джерело, близьке до слідства, заявили, що французькі спецслужби добиватимуться доступу до листування у Телеграмі, що пов'язане зі злочинними спільнотами, а також з підсанкційними компаніями та особами.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу засновника популярного месенджера «Телеграм» Павла Дурова затримали у Франції за кількома обвинуваченнями.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-