У США стався вибух на підприємстві авіакомпанії Delta Air Lines, двоє людей загинули

У США стався вибух на підприємстві авіакомпанії Delta Air Lines, двоє людей загинули

Укрінформ
Двоє працівників загинули, ще один зазнав тяжких поранень унаслідок вибуху в ангарі технічного обслуговування авіакомпанії Delta Air Lines поблизу аеропорту американського міста Атланти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

У Delta заявили, що співпрацюють із владою, щоб розслідувати трагічний інцидент у колісному та гальмівному цеху.

Місцеві ЗМІ із посиланням на неназвані джерела повідомили, що на підприємстві вибухнула шина в літаку.

Інцидент стався в ангарі технічного обслуговування Delta поблизу міжнародного летовища «Гартсфілд-Джексон», на місце прибули кілька пожежних підрозділів і поліція Атланти. Зазначається, що вибух не вплинув на графік рейсів в аеропорту.

«Родина Delta розбита горем через втрату двох членів команди та поранення ще одного після інциденту сьогодні вранці на об’єкті технічного обслуговування», – йдеться у заяві авіакомпанії.

Читайте також: В аеропорту Сенегалу Boeing 737 з'їхав зі злітно-посадкової смуги, 10 постраждалих

Федеральне управління цивільної авіації США повідомило, що тримає зв’язок із Delta, однак не надало детальної інформації про інцидент. Речник Федерального управління з охорони праці та здоров’я Ерік Люсеро заявив, що відомство розпочало розслідування.

Об’єкт, де стався вибух, є частиною компанії Delta TechOps, яка надає послуги технічного обслуговування й ремонту для Delta та ще понад 150 авіакомпаній і клієнтів по всьому світу.

Як повідомляв Укрінформ, 31 січня ангар, який зводився на території аеропорту у місті Бойсе в американському штаті Айдахо, обвалився, забравши життя трьох людей і травмувавши ще дев’ятьох.

Фото ілюстративне: news.delta.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-