ЦАХАЛ розпочав контртерористичну операцію на Західному березі річки Йордан

ЦАХАЛ розпочав контртерористичну операцію на Західному березі річки Йордан

Укрінформ
Армія оборони Ізраїлю у середу, 28 серпня, розпочала контртерористичну операцію в деяких північних районах на Західному березі річки Йордан.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Jerusalem Post.

За словами міністра закордонних справ Ізраїлю Ісраеля Каца, ЦАХАЛ проводить операцію у районах Дженіна і Тулькарми для боротьби з іранською терористичною інфраструктурою.

Він додав, що Іран працює над створенням терористичного фронту, озброюючи терористів і контрабандою передової зброї через Йорданію.

«Ми повинні впоратися з цією загрозою точно так само, як і з терористичною інфраструктурою в Газі, включаючи тимчасову евакуацію цивільних осіб», - сказав міністр.

За даними Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю, на Західному березі річки Йордан, семеро людей були вбиті під час операцій ЦАХАЛ. Ізраїльські ЗМІ повідомляють про 10 загиблих.

The Times of Israel із посиланням на співрозмовників в армії зазначає, що «ця контртерористична операція ЦАХАЛу триватиме декілька днів».

Читайте також: ЦАХАЛ визволив заручника, якого ХАМАС утримував у секторі Гази

Як повідомляв Укрінформ, військові Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) визволили ізраїльського заручника, якого бойовики ХАМАСу утримували на півдні сектора Гази.

Фото: Kan News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-