У Нідерландах аеропорт Ейндговена призупинив роботу через збій

У Нідерландах аеропорт Ейндговена призупинив роботу через збій

Укрінформ
У Нідерландах аеропорт в місті Ейндговен призупинив роботу, прийом та відправку рейсів через збій, повітряного руху немає.

Як повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS, проблеми в аеропорту почалися зранку. Що саме сталося і як довго аеропорт не прийматиме рейси, не повідомляється. Фахівці вивчають причини збою. На сайті аеропорту вказано, що рейси затримуються або скасовуються щонайменше до 13:00.

“В аеропорту Ейндговена немає повітряного руху через збій. Сьогодні вранці в аеропорту Ейндговена спостерігаються перебої. Тож літаки не можуть злітати та приземлятися в аеропорту”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що про збої також повідомляють екстрені та державні служби. Наразі невідомо, чи це пов'язано з перебоями в аеропорту Ейндговена. Схоже, що аеропорт, служби екстреної допомоги та урядові служби використовують ту саму мережу.

Один із пасажирів, що перебуває в аеропорту, розповів телеканалу Omroep Brabant, що управління повітряним рухом та військова поліція не можуть отримати доступ до своїх систем.

За словами представника аеропорту, сьогодні в Ейндговен мали прибути близько 20 000 мандрівників.

“Ми ще не знаємо, якими будуть наслідки збою і як виглядатиме повітряний рух до кінця дня. Ми радимо мандрівникам стежити за оновленнями про їхній рейс на нашому вебсайті та в соціальних мережах”, - заявили в аеропорту.

Читайте також: Через компʼютерний збій у Канаді виникли затримки на кордоні

Інші аеропорти країни працюють у штатному режимі

Як повідомляв Укрінформ, 19 липня у світі стався глобальний IT-збій. За даними ЗМІ, причиною є програмне забезпечення CrowdStrike, встановлене на компʼютерах з Windows.

Фото: Omroep Brabant, Noël van Hoof

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-