У Бєлгороді лунають вибухи, повідомляють про роботу ППО

У Бєлгороді лунають вибухи, повідомляють про роботу ППО

Відео
Укрінформ
Повідомляється про вибухи, роботу ППО, а також пожежу у російському місті Бєлгород.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє телеграм-канал «Осторожно, новости».

Зазначається, що жителі Бєлгорода повідомили про вибухи і роботу ППО, після чого у кількох місцях розпочалися пожежі. Згідно із повідомленнями жителів міста, біля торгового центру «СітіМолл» палає автомобіль і ще кілька приватних будинків.

Водночас губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що внаслідок прямого влучання снаряда у легковий автомобіль загинула одна людина, тоді як ще семеро людей зазнали поранень. Травмованих доставляють до медичних закладів, додав він. Також Гладков повідомив, що у Бєлгороді є прямі влучання у багатоквартирний житловий будинок, кілька комерційних об’єктів.

Крім цього, у селищі Дубове Бєлгородського району горять два приватні будинки, наразі триває гасіння пожежі, додав Гладков.

Місцеві жителі розповіли телеграм-каналу Shot, що у Бєлгороді були чутні щонайменше 4-5 вибухів, після чого над одним із районів міста піднявся стовп диму.

Пізніше Shot повідомив, що число постраждалих внаслідок атаки по центру і передмістю Бєлгорода ввечері у п’ятницю зросло до 14 осіб, четверо з яких перебувають у тяжкому стані. Повідомляється, що серед поранених троє дітей. У всіх потерпілих уламкові поранення.

Читайте також: У Бєлгородській області запровадили надзвичайну ситуацію федерального рівня

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 28 серпня на нафтобазі у Кам'янському районі, що в Ростовській області Росії, спалахнула пожежа після атаки безпілотників.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-