У Німеччині жінка з ножем напала на пасажирів автобуса, троє поранених

У Німеччині жінка з ножем напала на пасажирів автобуса, троє поранених

Укрінформ
У місті Зіген, що у німецькій федеральній землі Північний Рейн - Вестфалія, жінка накинулася з ножем на пасажирів автобуса і поранила п'ятьох людей. Троє з них зазнали небезпечних для життя ушкоджень.

Про це повідомляє DW із посиланням на поліцію, передає Укрінформ.

Зазначається, що нападниці 32 роки, вона має німецьке громадянство. За даними агентства dpa, жінка була відома поліції. Є ознаки того, що вона страждала на психічні розлади. Інших подробиць про жінку та її мотиви не повідомляється.

«Наразі підозр у терористичному підґрунті немає», - заявили у поліції.

Правоохоронці збирають докази на місці злочину та опитують свідків.

Читайте також: У Британії чоловік влаштував різанину, серед постраждалих - шестеро дітей

Зазначається, що автобус ішов спеціальним маршрутом для доставки гостей на свято на честь 800-річного ювілею Зігена. В автобусі було понад 40 пасажирів, зокрема діти.

Фото: Rene Traut/IMAGO

Офіційний представник транспортного підприємства Westfalen-Süd розповів, що водій автобуса оперативно відреагував на ситуацію, зупинив транспортний засіб і відчинив усі двері. Завдяки цьому пасажири змогли швидко залишити небезпечне місце, тому вдалося уникнути більшої кількості постраждалих.

Після нападу на пасажирів автобуса в Зігені бургомістр міста Штеффен Мюс заявив, що концепція щодо безпеки на святкуванні Дня міста «була вкотре уважно перевірена». «Однак рішення не скасовувати міське свято – теж знак демократії та свободи», - заявив чиновник.

Відвідувачам свята було заборонено мати при собі ножі.

Як повідомлялося, тиждень тому стався напад із ножем на гостей Дня міста у Золінгені. Тоді сирієць убив трьох і поранив вісьмох людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-