Гарріс закликала Трампа провести дебати із постійно увімкненими мікрофонами

Гарріс закликала Трампа провести дебати із постійно увімкненими мікрофонами

Укрінформ
Віцепрезидент і кандидат у президенти США від демократів Камала Гарріс закликала конкурента-республіканця експрезидента Дональда Трампа провести дебати з увімкненими мікрофонами упродовж усього заходу.

Як передає Укрінформ, допис із відповідним закликом був оприлюднений Гарріс у соцмережі Х.

«Ми балотуємося у президенти Сполучених Штатів. Давайте дебатувати у прозорий спосіб – з увімкненими весь час мікрофонами», – написала віцепрезидент.

Гарріс заявила, що Трамп «здається своїм радникам», які не дозволяють експрезиденту дебатувати із постійно включеним мікрофоном.

«Якщо його власна команда не довіряє йому, то американський народ точно не може», – додала вона.

Як пише Reuters, Трамп висловив бажання залишити його мікрофон увімкненим. Він додав, що йому не подобалося те, що мікрофон був вимкнений під час його останніх дебатів із чинним президентом США Джо Байденом.

Агенція зауважує, що увімкнені мікрофони можуть як допомогти, так і зашкодити політичним кандидатам, вловлюючи необдумані коментарі, які іноді не призначені для публіки. Водночас вимкнені мікрофони також заважають учасникам дебатів перебивати опонента.

Читайте також: Гарріс і Трамп не можуть домовитися про правила дебатів

Як повідомляв Укрінформ, на початку серпня американський телеканал ABC підтвердив проведення 10 вересня перших дебатів між кандидатами у президенти США - колишнього президента Дональда Трампа з чинною віцепрезиденткою Камалою Гарріс.

5 листопада відбудуться президентські вибори у США.

Фото: Facebook / Kamala Harris

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-