Вірменія заморозила участь в ОДКБ на всіх рівнях - Пашинян

Вірменія заморозила участь в ОДКБ на всіх рівнях - Пашинян

Укрінформ
Вірменія заморозила свою участь в Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Як передає Укрінформ, про це під час пресконференції прем’єр-міністр країни Нікол Пашинян, відповідаючи на питання про можливість виходу Вірменії з організації, повідомляє Armenpress.

«Республіка Вірменія заморозила свою участь в ОДКБ на усіх рівнях. Ми вважаємо це рішення достатнім на цьому етапі», – сказав Пашинян, додавши, що це питання може обговорюватися.

Вірменський прем’єр підкреслив, що особисто він поважає усі точки зору, однак влада країни прийняла рішення про заморожування своєї участі в організації.

Пашинян додав, що наразі Вірменія не бачить необхідності приймати ще одне рішення щодо ОДКБ, однак це не означає, що це не станеться у майбутньому.

Читайте також: Вірменія готова підвищити рівень відносин зі США до стратегічного партнерства - Пашинян

Як повідомляв Укрінформ, 12 червня прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що його країна залишить Організацію Договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Раніше Пашинян неодноразово говорив про те, що ОДКБ не виконала своїх зобов'язань перед Єреваном, а у травні прессекретар МЗС Вірменії Ані Бадалян заявила, що Республіка Вірменія не братиме участі у фінансуванні діяльності організації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-