У Польщі не знайшли російський безпілотник, пошуки припинені

У Польщі не знайшли російський безпілотник, пошуки припинені

Укрінформ
Польські військові безрезультатно завершили пошуки російського безпілотника, які тривали після інтенсивного ракетного обстрілу Росією України 26 серпня.

Про це повідомляє Rmf24, передає Укрінформ.

«Прочісування території завершилося у середу ввечері. Об'єкт не знайдено»,- повідомила представниця пресслужби Оперативного командування ЗС Польщі Ева Злотніцька.

Пошуки безпілотника упродовж 10 днів у районі міст Замостя і Томашів Любельський вели підрозділи територіальної оборони ЗС Польщі. За цей час вони перевірили 200 кв. км території. До пошуків долучали військові гелікоптери, а також товариства польських мисливців.

Читайте також: Польща планує збільшити виробництво 155-мм боєприпасів - на випадок нападу Росії на НАТО

Як повідомляв Укрінформ, під час атаки РФ на Україну 26 серпня один російський безпілотник залетів у Польщу зі Львівської області, на радарах він перебував щонайменше пів години. Відтоді тривали пошуки обʼєкта, який міг впасти у гміні Тишівці, що за 25 км на південь від міста Грубешів Люблінського воєводства.

Згодом премʼєр-міністр Польщі Дональд Туск заявляв, що, можливо, російський безпілотник усе ж таки не порушував повітряний простір Польщі.

Фото: Wojtek Jargiło/PAP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-