Індія відправить посланця до Москви для обговорення «мирних зусиль» щодо війни РФ проти України

Індія відправить посланця до Москви для обговорення «мирних зусиль» щодо війни РФ проти України

Укрінформ
Радник з національної безпеки прем'єр-міністра Індії Аджит Довал відвідає Москву, щоб обговорити "мирні зусилля", щодо війни Росії проти України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє India Today.

"Аджит Довал відвідає Москву з 10 по 11 вересня, де зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним та обговорить мирні зусилля, спрямовані на вирішення триваючої російсько-української війни", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає індійське видання, радник прем'єра Індії з 10 по 11 вересня прибуде до Москви для участі у зустрічі представників країн БРІКС, які займаються питаннями безпеки. Він зустрінеться з російським лідером Володимиром Путіним та обговорить мирні зусилля, спрямовані на врегулювання війни РФ проти України.

Читайте також: Секретар РНБО прокоментував можливість переговорів з Росією

Довал також проведе двосторонні зустрічі зі своїми російськими та китайськими колегами з можливістю продовження дискусій липневого саміту, що відбувся у Москві.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді 23 серпня відвідав з візитом Україну.

У Києві він провів переговори з Президентом України Володимиром Зеленським. Під час візиту індійського прем’єра було підписано чотири документи у сферах медицини, співпраці в аграрному напрямку, гуманітарних відносин та культури.

Також з за підсумками візиту була оприлюднена спільна заява України та Індії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-