У Бєлгородській області РФ після «втручання» зійшов із рейок вантажний потяг

У Бєлгородській області РФ після «втручання» зійшов із рейок вантажний потяг

Фото
Укрінформ
У Бєлгородській області Росії увечері 10 вересня внаслідок вибуху на залізничних коліях зійшов з рейок вантажний потяг. Відкрили кримінальну справу про теракт.

Про це передає Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал «База».

За його даними, вибух стався на перегоні Волоконівка – Новий Оскол. За словами джерел видання, вантажний потяг, що прямував з Батайська до Старого Осколу, наїхав на вибуховий пристрій, закладений під рейкою. Внаслідок вибуху із колій зійшли електровоз та близько 10 вагонів (загалом у потязіх було 58). Видання стверджує, що вагони були порожні, та за попередніми даними постраждалих немає.

Водночас губернатор російського регіону Вячеслав Гладков заявив, що аварія сталася внаслідок «незаконного втручання в роботу залізничного транспорту», не уточнивши деталей.  

Читайте також: У Ростовській області РФ масово розпродують нафтобази

Через НП скасований рух кількох електричок. Також кілька пасажирських поїздів направили в об'їзд. На місці працюють спецслужби. Наразі вони обстежують залізничне полотно на наявність інших вибухових пристроїв.

Слідчий комітет Росії відкрив провадження за статтею про терористичний акт, що спричинив заподіяння значної майнової шкоди.

Як повідомляв Укрінформ, у травні на станції Куберле у Ростовській області РФ зійшли із рейок кілька вагонів вантажного поїзда з пальним, після чого спалахнула пожежа.

Головне фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-