Байден наказав надати Секретній службі всі необхідні ресурси для захисту Трампа

Байден наказав надати Секретній службі всі необхідні ресурси для захисту Трампа

Укрінформ
Президент США Джо Байден засудив новий можливий замах на Дональда Трампа та доручив своїй команді забезпечити Секретну службу усім необхідним для його захисту.

Про це йдеться у заяві, опублікованій на сайті Білого дому, передає Укрінформ.

За словами Байдена, наразі федеральні правоохоронні органи розслідують стрілянину як можливу спробу вбивства кандидата в президенти Трампа, а сам підозрюваний перебуває під вартою.

«Я високо оцінюю роботу Секретної служби та їхніх партнерів із правоохоронних органів за їхню пильність і зусилля, спрямовані на убезпечення колишнього президента та тих, хто його оточує. Я відчуваю полегшення від того, що колишній президент не постраждав. Як я неодноразово говорив, у нашій країні немає місця політичному насильству чи будь-якому насильству», - йдеться у заяві.

Байден додав, що наразі триває активне розслідування цього інциденту, правоохоронці збирають більше подробиць про те, що сталося. Він доручив своїй команді продовжувати забезпечувати наявність у Секретної служби всіх ресурсів, можливостей та заходів захисту, які необхідні для убезпечення Трампа.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю виборча кампанія кандидата в президенти США Дональда Трампа заявила, що поблизу місця перебування експрезидента у гольф-клубі у Вест-Палм-Біч сталася стрілянина. Він був доставлений у безпечне місце.

Пізніше Дональд Трамп-молодший, син Трампа, повідомив, що біля місця стрілянини, де його батько грав у гольф, правоохоронці виявили автомат АК-47.

Затриманий правоохоронцями США 58-річний Раян Веслі Раут, який нібито мав намір вчинити замах на Дональда Трампа, раніше мав проблеми із законом.

Фото: twitter.com/POTUS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-