В Італії зник літак із трьома французами на борту

В Італії зник літак із трьома французами на борту

Укрінформ
Невеликий літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів у вівторок зранку на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Пошуки судна ускладнюють погодні умови, повідомили альпійські рятувальні служби регіону Емілія-Романья, передає Укрінформ з посиланням на Le Figaro.

«Літак з трьома громадянами Франції на борту вилетів з аеропорту Паолуччі» поблизу Модени (Емілія-Романья) та був на шляху до Франції», - повідомили рятувальники.

Пошуки були розпочаті у вівторок ввечері за допомогою літаків та альпійських рятувальних команд на землі, приблизно за п'ятдесят кілометрів від аеропорту, з якого вилетів літак.

Читайте також: У Болгарії розбився військовий літак, пілоти загинули

«На жаль, поточні погодні умови, з дощем, сильним вітром і поганою видимістю, особливо ускладнюють пошуки, виключаючи поки що використання вертольотів», - заявили в Альпійській рятувальній службі.

Як повідомляв Укрінформ, двоє французьких пілотів загинули внаслідок падіння двох винищувачів поблизу муніципалітету Коломбе-ле-Бель на північному сході Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-