В Італії кількість евакуйованих через повені зросла до майже 1500 людей

В Італії кількість евакуйованих через повені зросла до майже 1500 людей

Укрінформ
У північному італійському регіоні Емілія-Романья через триваючі повені евакуювали вже майже 1500 осіб, а двоє людей вважаються зниклими безвісти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ANSA.

Пара зникла безвісти в Баньякавалло поблизу Равенни після того, як дах будинку, де вони сховалися, обвалився, коли річка Ламоне вийшла з берегів, затопивши місто і зруйнувавши будинки.

Зазначається, що внаслідок повеней у країні найбільше постраждали провінції Болонья, Форлі-Чезена, а також муніципалітети Равенна та Ріміні. Зокрема містечко Модільяна постраждало від зсувів ґрунту, у місті Будріо вийшла із берегів річка Ідіче, а у долині Дзена і муніципалітеті Форлі розлилася ріка Монтоне.

Читайте також: У Польщі розширюють зону стихійного лиха

Пізно ввечері у четвер дощ у північній частині Італії припинився, тому відбулося скасування низки наказів про евакуацію та вказівок місцевим мешканцям залишатися на верхніх поверхах будинків. Також у більшості провінцій було відновлено залізничний рух.

Як повідомляв Укрінформ, шторм "Борис" після країн Центральної та Східної Європи приніс руйнівні повені в північний італійський регіон Емілія-Романья.

Фото: ANSA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-