Лукашенко вкотре заговорив про «підготовку Білорусі до війни»

Лукашенко вкотре заговорив про «підготовку Білорусі до війни»

Укрінформ
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що "готується до війни", однак, запевнив, що наразі загрози війни немає.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє БЕЛТА.

"Стара формула: хочеш миру - готуйся до війни. Ще раз хочу підкреслити, що ми не збираємося воювати, не хочемо воювати... Усе це вже сказано. Це слухають, але роблять свою справу, наші противники, наші суперники. Ті, хто готується проти нас, будемо прямо говорити, воювати. Тому нам треба готуватися до війни. І дай бог, щоб цієї війни не було. Якою б не була гострою ситуація навколо Білорусі, ми поки що не спостерігаємо тенденцій до розв'язування проти нас війни", – сказав Лукашенко.

Читайте також: Лукашенку не вигідна військова участь у війні з Україною - ISW

Також він додав, що з огляду на досвід як подій на фронті у сусідній державі (Україні - ред.), так і військових конфліктів протягом останніх років у світі, в Білорусі вже чотири рази реформували армію.

Як повідомлялося, у Мінську Олександр Лукашенко зустрівся ватажком маріонеткової "ДНР" Денисом Пушиліним та заявив про готовність "допомогти Донецьку". Цю зустріч засудили в МЗС України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-