Речі героїв серіалу «Друзі» продали на аукціоні

Речі героїв серіалу «Друзі» продали на аукціоні

Фото
Укрінформ
На аукціоні «Friends: The One With The 30th Anniversary» продали культові речі героїв культового американського серіалу «Друзі».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

Торги аукціонного дому Julien's Auctions були присвячені 30-річчю виходу першого епізоду «Друзів».

Лідером продажів стала студійна репродукція помаранчевого дивану закладу Central Perk, у якому збиралися головні герої серіалу. Він був проданий за 29 250 доларів, що майже у п’ятнадцять разів більше, ніж його початкова ціна.

Крім цього, за 6500 доларів продали бірюзовий джемпер персонажа Метью Перрі Чендлера Бінга; за 2600 доларів – рожеве вбрання акторки Вайнони Райдер, яка зіграла у серіалі; за 3250 доларів – білу сорочку актора Брюса Вілліса.

Також з молотка пішла репродукція «Кубка Геллера» Роса Геллера (актор Девід Швіммер) із епізоду «The One With The Football» – її продали за 9100 доларів, що у тридцять разів перевищило очікування.

Серіал «Друзі» виходив в ефір із 22 вересня 1994 року до 6 травня 2004 року. У ньому знімалися Дженніфер Еністон (Рейчел Грін), Кортні Кокс (Моніка Геллер), Ліза Кудроу (Фібі Буфе), Метт Леблан (Джої Тріббіані), Девід Швіммер (Рос Геллер) та Метью Перрі (Чендлер Бінг).

Читайте також: Капелюх із фільму про Індіану Джонса продали на аукціоні за $630 тисяч

Як повідомляв Укрінформ, коричневий фетровий капелюх, який носив актор Гаррісон Форд у другій частині франшизи про Індіану Джонса, був проданий на аукціоні у Лос-Анджелесі за 630 тис. доларів.

Фото: Julien’s Auctions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-