Обидва кандидати у віцепрезиденти США на теледебатах виступили за підтримку союзників

Обидва кандидати у віцепрезиденти США на теледебатах виступили за підтримку союзників

Укрінформ
Кандидати у віцепрезиденти США Тім Волз і Джей Ді Венс категорично розкритикували один одного за підходи до зовнішньої політики, однак обидва погодилися, що підтримка союзників є необхідною.

Про це вони заявили під час теледебатів, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Світ побачив на дебатах кілька тижнів тому: майже 80-річний Дональд Трамп, який лише й говорить про розміри натовпу – це не те, що нам потрібно зараз. Та річ не тільки в цьому. Ті, хто був найближче до Трампа, розуміють, наскільки він небезпечний, коли світ перебуває в такій небезпеці», - розкритикував Волз республіканців.

Він нагадав, що глава попередньої адміністрації Білого дому Джон Келлі назвав Дональда Трампа найбільш недосконалою людиною, яку він коли-небудь зустрічав. Крім того, обидва міністри оборони часів Трампа та його радники з нацбезпеки заявили, що він не повинен навіть наближатися до Білого дому. Волз також навів слова Венса, який свого часу заявив, що Трамп непридатний для найвищої посади.

Читайте також: Палата представників заслухає міністра нацбезпеки США щодо зв’язків Волза з Китаєм

«З боку віцепрезидентки Гарріс ми побачили стабільне лідерство. Ми спостерігаємо стабільність, здатну залучити коаліції, об’єднати їх, розуміючи, що наші союзники важливі», - зазначив Волз.

Він підкреслив, що команда Гарріс має намір захистити США та союзників.

Своєю чергою Джей Ді Венс заявив, що Дональд Трамп за часів президентства, «фактично забезпечив стабільність у світі, зробивши це шляхом встановлення ефективного стримування».

При цьому він звинуватив адміністрацію Байдена-Гарріс у тому, що вона посприяла надходженню грошей в Іран, який зараз використовує їх для, аби купувати та виробляти зброю.

Читайте також: Лідери республіканців звинуватили Байдена в недостатньому стримуванні Ірану

Венс також підтримав право Ізраїлю на відповідь Ірану. «Це залежить від Ізраїлю, що їм робити, щоб зберегти свою країну в безпеці. І ми повинні підтримувати наших союзників, де б вони не були, коли вони борються з поганцями», - заявив кандидат-республіканець.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок в Нью-Йорку проходять дебати кандидатів у віцепрезиденти США.

Фото: скріншот

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-