В Амстердамі затримали понад 300 осіб під час проізраїльських та пропалестинських мітингів

В Амстердамі затримали понад 300 осіб під час проізраїльських та пропалестинських мітингів

Фото
Укрінформ
В Амстердамі правоохоронці затримали близько 320 осіб під час проізраїльських та пропалестинських демонстрацій за порушення громадського порядку.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

«Правоохоронці розігнали демонстрацію в Амстердамі. Загалом у понеділок увечері було затримано близько 320 осіб», - йдеться у повідомленні.

Близько 20 осіб затримали за порушення громадського порядку, образи та застосування піротехніки.

Інші 300 демонстрантів були затримані за те, що вони не дотримувалися закону про публічні збори, зокрема носили пов'язки, що повністю закривали обличчя.

Один із пропалестинських мітингів на площі Дам був припинений у понеділок увечері за наказом мера міста Фемке Халсеми через заворушення.

Читайте також: В Амстердамі підірвали банкомат - пошкоджені 14 прилеглих будинків

Деякі проізраїльські та пропалестинські демонстрації відбулися в Амстердамі з нагоди річниці з моменту загострення ситуації на Близькому Сході.

Також пропалестинська демонстрація відбулася в Гаазі, у будівлі центрального вокзалу.

Дехто з демонстрантів закривав обличчя масками та одягом.

Як повідомляв Укрінформ, рік тому, 7 жовтня, ХАМАС завдав масованого терористичного удару по Ізраїлю, вторгнувся на його територію і влаштував наймасовішу розправу над мирним населенням в історії країни. Бойовики вбили близько 1200 людей і взяли ще майже 250 заручників. Це призвело до початку чергової війни на Близькому Сході, яка триває досі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-