В Ізраїлі терорист на мотоциклі влаштував різанину - шестеро поранених

В Ізраїлі терорист на мотоциклі влаштував різанину - шестеро поранених

Укрінформ
У середу у результаті нападу із ножем в ізраїльському місті Хадера колото-різаних поранень зазнали шестеро людей, інцидент розслідують як теракт.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

У службі швидкої допомоги Magen David Adom поінформували, що унаслідок інциденту у Хадері п’ятеро людей зазнали поранень середнього та тяжкого ступеню.

Зазначається, що медики надали допомогу п’ятьом чоловікам із колото-різаними пораненнями та доставили їх до міського медичного центру Гіллель Яффе.

Пізніше з’явилась інформація про ще одного пораненого. Повідомляється, що шестеро людей зазнали поранень: двоє перебувають у критичному стані, троє – у важкому стані та ще один – середньої тяжкості.

У мережі з’явилися кадри, на яких видно підозрюваного у скоєнні різанини. Нападник був на мотоциклі.

Зазначається, що напад був скоєний у чотирьох різних місцях громадянином Ізраїлю із сусіднього арабського міста Умм-ель-Фахм.

У поліції заявили, що напад у Хадері у середу був терактом. Там поінформували, що підозрюваного знайшли і «нейтралізували».

Читайте також: Серед поранених унаслідок теракту в Тель-Авіві є українка - посол

Як повідомляв Укрінформ, 6 жовтня на центральному автовокзалі ізраїльського міста Беер-Шева стався теракт. Невідомий чоловік напав на перехожих, внаслідок чого є загибла та поранені.

Фото: Magen David Adom

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-