Гарріс ухилилася від відповіді на запитання про погіршення розумових здібностей Байдена

Гарріс ухилилася від відповіді на запитання про погіршення розумових здібностей Байдена

Укрінформ
Кандидатка на посаду президента США Камала Гарріс ухильно відповіла на запитання журналіста про погіршення розумових здібностей президента Джо Байдена.

Як передає Укрінформ, під час інтерв’ю на телеканалі Fox News журналіст запитав її: «Коли ви вперше помітили, що розумові здібності президента Байдена ослабли?»

«Джо Байден… я спостерігала за ним від Овального кабінету до ситуаційної кімнати, і він має достатньо розуму й досвіду, щоб робити саме те, що він робив, ухвалюючи дуже важливі рішення від імені американського народу», – сказала вона.

На прохання журналіста уточнити – «чи ніяких зауважень не висловлювалося?» – Гарріс зазначила: «Джо Байдена немає в бюлетені, а Дональд Трамп є».

За її словами, «американський народ стурбований Дональдом Трампом».

Читайте також: Гарріс наголосила, що її президентство не буде продовженням президентства Байдена

«Люди, які знають його (Трампа) краще за всіх, включаючи лідерів спільноти з національної безпеки… заявили, що він непридатний і небезпечний і ніколи більше не повинен бути президентом Сполучених Штатів... Отже, це факт», – зауважила Гарріс після того, як журналіст знову наполіг на запитанні, чи не було в неї якихось побоювань щодо Байдена.

Як повідомляв Укрінформ, хоча Гарріс має невелику перевагу над Трампом в загальнонаціональному опитуванні, проте в хистких штатах, які вирішуватимуть долю виборів, шанси на перемогу в обох кандидатів практично рівні. За деякими опитуваннями, Трамп випереджає Гарріс на кілька відсотків.

Фото: Official White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-