British Airways призупиняють польоти в Ізраїль до березня наступного року

British Airways призупиняють польоти в Ізраїль до березня наступного року

Укрінформ
Авіакомпанія British Airways заявляє, що призупиняє польоти до Тель-Авіва до кінця березня 2025 року на тлі посилення бойових дій між Ізраїлем та «Хезболлою» на півдні Лівану, а також через зростання напруженості на Близькому Сході.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

В заяві British Airways йдеться, що це «надасть більшої впевненості нашим клієнтам». У компанії додали, що вони зв'язуються зі своїми клієнтами, щоб проконсультувати їх про «можливі варіанти, включаючи повне відшкодування».

Ряд іноземних авіакомпаній нещодавно продовжили скасування своїх рейсів до Ізраїлю. Лоукост-авіакомпанія Wizz Air скасувала всі свої рейси до Ізраїлю і з нього до 15 січня, а Delta Airlines заявила, що продовжує скасування всіх маршрутів до Ізраїлю щонайменше до кінця березня.

Читайте також: British Airways на рік припиняє польоти до Пекіна

Як повідомляв Укрінформ, 28 вересня Єврокомісія та Агентство авіаційної безпеки Євросоюзу (EASA) попередили, що на тлі ескалації ракетних обстрілів між Ізраїлем і «Хезболлою» авіакомпаніям слід уникати ліванського та ізраїльського повітряного простору протягом наступного місяця.

Фото: Moshe Shai/Flash90

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-