Дефіцит магнію в організмі можна подолати, вживаючи пшеничні висівки,  кунжут – лікар

Дефіцит магнію в організмі можна подолати, вживаючи пшеничні висівки, кунжут – лікар

Укрінформ
Дефіцит магнію в організмі можна подолати, споживаючи продукти, в яких він міститься.

Про це в інтерв’ю Укрінформу зазначила лікар-кардіолог кардіодиспансерного відділення Житомирського обласного медичного консультативно-діагностичного центру Світлана Гаркуша.

«Велика проблема – це відсутність якісних продуктів харчування, магнієвий дефіцит, адже 85% населення недоотримують продуктів харчування з достатньою кількістю магнію», - наголосила Гаркуша.

За словами лікаря, на першому місці за вмістом магнію – пшеничні висівки, на другому – гарбузове насіння, на третьому – насіння кунжуту, гречана каша, какао, горіхи.

Читайте також: «Лікувальні» спеції: що таке і з чим їх їсти

Кардіолог додала, що перебіг COVID-19 залежить від стану здоров’я кожної людини. Якщо правильно харчуватися, мати повноцінний сон, уникати стресів, дотримуватися раціонального харчування, то імунна система буде сильнішою в боротьбі з вірусною інфекцією.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-