Кухня

Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

06 грудня 2024

05 грудня 2024

23 листопада 2024


У Вашингтоні показали, як виглядала їжа українців під час Голодомору

Кора дуба, трава, картопляні очистки, насіння льону, кропива – такими були одні з основних інгредієнтів, з яких українці робили собі страви, щоби вижити в часи Голодомору. Ентузіасти в Вашингтоні спробували відтворити деякі з них та зробити експозицію, щоби привернути увагу американців до трагічної історії України.

12 листопада 2024

30 жовтня 2024

29 жовтня 2024

04 жовтня 2024

17 вересня 2024

06 вересня 2024


МОУ дозволило постачати у військо польову кухню, призначену для приготування їжі на 500 осіб

У Міністерстві оборони України кодифікували й допустили до постачання польову модульну кухню МК-500, призначену для приготування їжі у польових умовах для військовослужбовців чисельністю до 500 осіб.

16 серпня 2024

22 липня 2024

22 травня 2024

15 травня 2024

09 травня 2024

29 квітня 2024

25 квітня 2024

13 квітня 2024

10 квітня 2024

02 квітня 2024

29 березня 2024

22 березня 2024

05 березня 2024

18 січня 2024

29 грудня 2023

30 листопада 2023

21 листопада 2023

06 листопада 2023

29 жовтня 2023

23 жовтня 2023


Українські страви представили на Міжнародному дні національної кухні в Будапешті

Під час щорічного Міжнародного дня національної кухні, що проходив у Будапештській британській міжнародній школі, мами українських дітей, які навчаються у школі, другий рік поспіль представила угорській та іноземній аудиторії широкий асортимент українських страв.

30 вересня 2023

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-