На Київщини стихія пошкодила дахи будинків та повалила дерева - відключені 42 ЛЕП

На Київщини стихія пошкодила дахи будинків та повалила дерева - відключені 42 ЛЕП

Фото
Укрінформ
У Бучанському, Білоцерківському, Вишгородському, Обухівському та Бориспільському районах Київської області внаслідок негоди зафіксовано низку випадків руйнування покрівель у будівлях та падіння дерев.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає Укрінформ.

«На Київщині внаслідок негоди в 5 районах області зафіксовано низку випадків руйнування покрівель у будівлях та падіння дерев. Зокрема, у Бучанському, Білоцерківському, Вишгородському, Обухівському та Бориспільському районах», – написав Кравченко.

Він зазначив, що станом на 20:00 повідомлень про потерпілих внаслідок погіршення погодних умов не надходило.

Водночас, за його інформацією, вже зафіксовано майже 30 звернень про пошкодження. Йдеться про руйнування дахів низки приватних будинків, соціальних закладів, одного з підприємств, гаражів, а також падіння дерев та парканів на лінії електропередач, автівки, автошляхи тощо.

За інформацією енергетиків, негода також спричинила аварії в мережах. Відключені 42 лінії 10 кВ. Від стихії постраждали Білоцерківський, Бориспільский, Бучанський, Фастівський та Обухівський райони.

Кравченко додав, що наслідки негоди оперативно усувають.

Читайте також: Негода пошкодила прапор Києва біля будівлі КМДА

«Всі оперативні служби працюють у посиленому режимі. Людям надається вся необхідна допомога. Фіксація пошкоджень та ліквідація наслідків триває», – зауважив начальник КОВА.

Як повідомляв Укрінформ, пил із Сахари вже поширився на більшу частину України, він може бути шкідливим для людей із вразливим імунітетом.

Фото: Руслан Кравченко / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-