Зеленський заслухав упродовж дня три результативні доповіді Сирського

Відео

Президент Володимир Зеленський за сьогодні заслухав три доповіді Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського.

Про це Зеленський повідомив під час звернення, передає Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал глави держави.

"Сьогодні було вже три доповіді Головкома Сирського – доповіді результативні. Саме такі, які потрібні нашій державі зараз", - сказав він.

Зеленський зазначив, що також була доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо постачання озброєнь та техніки армії. Президент запевнив, що державні органи працюють над тим, щоб постачання було незмінно вчасним.

"Доповідав сьогодні також керівник СБУ Малюк – про наші операції та про делікатну роботу СБУ, яка захищає українців – захищає від російських диверсій та спроб замахів усередині нашої держави", - додав глава держави.

Президент подякував солдатам та командирам, які забезпечують захист українських позицій та виконання завдань оборони України.

"Українці вміють досягати своїх цілей. І це не ми вибрали досягати цілей у війні. Росія принесла війну на нашу землю і повинна відчувати, що нею зроблене. Ми ж прагнемо якнайшвидше досягати своїх цілей у мирний час – за умов справедливого миру. І це буде", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Запуск «Армії+» і воєнні плани: Зеленський провів зустрічі з урядовцями, Сирським та Умєровим

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу Сполучених Штатів й обговорив з нею, зокрема, припинення будь-яких спроб Росії затягнути війну.