Серед поранених у Харкові є 10-річний хлопчик

Серед поранених у Харкові внаслідок російських авіаударів є 10-річний хлопчик.

Про це повідомила у Фейсбуці поліція Харківської області, передає Укрінформ. 

"Росіяни вдарили керованими авіабомбами по Харкову, двоє людей загинули, ще п'ятеро поранені, в тому числі 10-річний хлопець", - йдеться у дописі. 

За попередніми даними, окупанти застосували для обстрілу Харкова ФАБ-250 з УМПК (універсальний модуль планування і корекції).

Поруч із ураженим будинком встановлений намет слідчого управління Національної поліції України. Громадяни, які втратили майно, можуть на місці звернутися до поліції з заявою. 

За інформацією обласної прокуратури, унаслідок обстрілу загинули 69-річна жінка та чоловік 73 років. 

Авіаудару завдано з Томарівки Бєлгородської області РФ. Для обстрілу використовувались два літаки Су-34, зазначили у прокуратурі.

За фактом порушення законів та звичаїв війни відкрито кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Читайте також: РФ на Харківщині застосовує КАБи, виготовлені менш як місяць тому - військові

Як повідомлялося, близько 16:50 8 жовтня війська РФ завдали удару по Харкову. Унаслідок атаки двоє людей загинули, п'ятеро дістали поранення. Пошкоджені 15 багатоквартирних житлових будинки у Салтівському районі. 

Наслідки удару по Харкову / Фото: В'ячеслав Мадієвський. Укрінформ

Це був другий обстріл Харкова протягом дня. Вранці 8 жовтня окупанти завдали удару по підприємству в Індустріальному районі Харкова. Дістали поранення 28 людей, серед яких 16-річна дитина, троє людей – у тяжкому стані. На місці удару розпочалася масштабна пожежа. Міський голова повідомляв, що під завалами шукають щонайменше двох людей.