До резерву держслужбовців на деокупованих територіях зголосилися понад 2,6 тисячі українців

Інфографіка

Понад 2,6 тис. українців виявили бажання приєднатися до кадрового резерву держслужбовців на деокупованих територіях, 92% з них - вже зараховані.

Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій з посиланням на Національне агентство з питань державної служби, передає Укрінформ.

"Понад 2,6 тисячі українців виявили бажання приєднатися до кадрового резерву держслужбовців на ДОТ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з них майже 92% успішно зараховані до кадрового резерву. Більшість кандидатів віддають перевагу майбутній роботі в АР Крим, Севастополі, у Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях.

Серед запропонованих напрямів роботи найчастіше обирають: адміністративне керівництво, державний нагляд і контроль, адміністрування та надання публічних послуг.

Читайте також: Верещук презентувала законопроєкт з відновлення державної влади в Криму

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук за підсумками IV саміту "Кримської платформи" заявив, що боротьба за Крим завжди була, є і буде невіддільною складовою боротьби українців за відновлення суверенітету над усією міжнародно визнаною територією нашої держави.