Кампанія Байдена оголосила про «агресивний графік» виборчих турів на липень

Чинний президент США Джо Байден поки не має намірів сходити з дистанції виборчих перегонів та матиме «агресивний графік» турів по різних штатах у липні за участі віцепрезидентки Камали Гарріс.

Про це повідомляє в п’ятницю CNN із посиланням на виборчий штаб Байдена-Гарріс, передає Укрінформ.

«Розширений графік поїздок почнеться після того, як наступного тижня президент прийме у Вашингтоні саміт НАТО», - зауважується в повідомленні.

Але ще цього тижня Байден матиме два тури – до штатів Вісконсін у п’ятницю та Пенсильванії - в неділю. Крім того, він дасть інтерв’ю Джорджу Стефанопулосу на ABC, якого чекають американці, щоб отримати уяву про можливості чинного президента далі боротися на перегонах та очолювати країну впродовж наступних чотирьох років.

Читайте також: Байден запевнив однопартійців, що боротиметься на виборах до кінця

Наступного тижня президент США прийматиме у столиці лідерів країн-членів НАТО, а також країн-партнерів, щоби підтвердити лідерство Америки на всьому Північноатлантичному просторі. У цей тиждень до нього буде прикута увага, передусім, міжнародної спільноти.

Далі заплановані виступи президента США на двох конференціях у штаті Невада, де він хоче звернутися до темношкірих і латиноамериканців на тлі ознак зменшення підтримки з їхнього боку.

Читайте також: Байден заявив, що після дебатів із Трампом пройшов медогляд - Politico

У кампанії також заявили, що Байден продовжить свої заклики до штатів «синьої стіни» в липні, до яких входить 18 штатів США та округ Колумбія, де партія демократів постійно виграє вибори. Крім того, чинний президент намагатиметься брати участь у «частих позаштатних моментах» і зосереджуватиметься на інтерв’ю з «національним, місцевим та окружним ЗМІ», включно з виданнями, орієнтованими на чорношкірих та латиноамериканців.

Як повідомляв Укрінформ, члени Демократичної партії на вищому рівні заявляють, що обговорюють за зачиненими дверима питання, як замінити президента Джо Байдена, а не те, чи потрібно це робити.

Фото: Wade Vandervort