Байден запевнив однопартійців, що боротиметься на виборах до кінця

Байден запевнив однопартійців, що боротиметься на виборах до кінця

Укрінформ
Джо Байден запевнив членів Демократичної партії, що братиме участь у президентських виборах попри невдалий виступ на теледебатах з Дональдом Трампом.

Як передає Укрінформ із посиланням на Reuters, про це президент США заявив під час телефонної розмови зі співробітниками свого виборчого штабу.

Також на зустрічі з конгресменами й губернаторами від Демпартії він сказав, що готовий до ще одного терміну президентства.

За даними джерел Reuters, Байден зателефонував стурбованим членам своєї виборчої команди, аби запевнити їх, що він не збирається здаватися.

«Ніхто мене не виганяє. Я не йду. Я беру участь у цих перегонах до кінця», - написав Байден у листі до прихильників, розісланому його штабом, із закликом «вкласти кілька доларів», щоб допомогти здолати Трампа.

Читайте також: Байден зважує, чи продовжувати подальшу участь у перегонах - NYT

У середу ввечері Байден провів зустріч із 24 губернаторами-демократами та мером Вашингтона, запевнивши їх, що впорається з роботою прапороносця партії після невдалих теледебатів.

Тим часом два загальноамериканські опитування показали, що шанси Байдена на перемогу над Трампом дещо погіршилися. Згідно з дослідженням Wall Street Journal, за експрезидента готові проголосувати 48% виборців, за чинного главу Білого дому - 42%, (розрив зріс на один пункт).

Опитування New York Times / Siena засвідчує, що перевага Трампа над Байденом зросла на три пункти: 49% до 43%.

Читайте також: Третина членів Демпартії хоче, щоб Байден відмовився від виборів

Як повідомляв Укрінформ, губернатори-демократи домагалися зустрічі з Байденом, аби висловити занепокоєння щодо його поганого виступу на дебатах 27 червня та перспектив президентської кампанії.

Фото: Wade Vandervort

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-