ЗСУ на півдні знищили понад 30 загарбників і три склади боєприпасів

ЗСУ на півдні знищили понад 30 загарбників і три склади боєприпасів

Укрінформ
Протягом минулої доби українські військові на південному напрямку знищили 33 російських агресорів, кілька одиниць техніки та три склади боєприпасів.

Про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Обстановка в нашій операційній зоні залишається стабільно напруженою.

Противник веде бойові дії на займаних рубежах, укріплюється та мінує підступи до своїх позицій. Сил, ресурсів та мотивації вести наступальні дії не має», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що українською авіацією завдано серії ударів по опорному пункту, місцям скупчення техніки та особового складу, по налаштованій понтонній переправі та польовим складам противника в п’ятьох різних населених пунктах Херсонщини.

За результатами авіаударів та виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань знищено 33 загарбники, реактивну систему залпового вогню «Град», кілька одиниць броньованої техніки, три склади боєприпасів та два - пально-мастильних матеріалів. Решта ворожих втрат уточнюється.

Читайте також: У зоні ООС захисники відбили сім ворожих атак і знищили десять танків

Також, указують в ОК «Південь», корабельне угруповання чорноморського флоту тримає напоготові до здійснення ракетних ударів чоитри надводні кораблі та один підводний човен, разом з ними на чергуванні один ВДК.

«А отже, загроза ракетних атак залишається, вірогідність морської десантної операції – вочевидь поставлена на паузу», - підсумовують в ОК «Південь».

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-